header8.png header13.png header11.png header5.png header4.png header15.png header2.png header9.png header10.png header14.png header6.png header7.png header3.png header12.png header1.png

22 sep G hockeyers

Contributie 2018/2019
De contributie bestaat uit een bijdrage voor de veldcompetitie en een bijdrage voor het zaalhockey in het winterseizoen.

Contributietermijnen en korting
Ieder lid betaalt een jaarlijkse contributie, het eerste deel van de contributie wordt aan het begin van het seizoen geheven, het restant in januari. Gezinnen met 4 of meer HVB-leden, krijgen voor het 4e en daaropvolgende leden 50% korting op de laagste contributiebijdrage(n).

Wordt u in de loop van het seizoen lid dan geldt een korting van 33% (instapmoment vanaf 1 november) of 66% (instapmoment vanaf 1 februari). Deze korting geldt niet voor de zaalhockeybijdrage.

KNHB-Categorie Contributie
Senioren  €       295
Jeugd A / B  €       241
Jeugd C / D  €       235
Jeugd E  €       202
Jeugd F  €       163
Benjamin  €       146
Funhockey  €       119
G-Hockey  €       149
Trainingslid (alleen senioren)  €       149
Studentenlidmaatschap  €       149
TLSX-10 (alleen senioren)  €       215
Trimhockey (alleen senioren)  €       215
Zaalbijdrage jeugd  €         45
Zaalbijdrage senioren  €         45
Toeslag enkel zaallid  €         15
Inschrijfgeld  €         30
Geen aut. Incasso  €         10
Boete te laat opzeggen  €       100

Toelichting lidmaatschappen:
- De contributie wordt toegepast op basis van de leeftijd van een speler/speelster. Hierbij wordt 1 oktober als peildatum gehanteerd. Voorbeeld: Een speelster met E-leeftijd die in een D-team uitkomt zal de contributie verschuldigd zijn van een E-jeugdlidmaatschap.

- Studentenlidmaatschap: bedoeld voor studenten die door de week niet bij HVB trainen maar wel wedstrijden willen spelen bij HVB. Het lidmaatschap kan enkel verkregen worden op vertoon van een inschrijvingsbewijs als student(e) en in overleg met de TC.

- Zaalhockey: (vanaf F6-tallen). De zaalhockeybijdrage maakt onderdeel uit van de contributie. De bijdrage wordt net als de contributie in twee delen geïncasseerd en apart op de factuur weergegeven. Enkel vanuit geloofsoverwegingen of medische redenen kan worden afgezien van de zaalcompetitie. De zaalhockeycontributie geldt voor leden vanaf F6-tallen

Hoogte van de contributie,  HVB-shirt wordt gesponsored
De contributie houden we, in vergelijking met andere hockeyverenigingen, laag. Hiernaast speelt u alle wedstrijden op semi-watervelden en krijgen teams die competitie spelen, dankzij onze sponsoren, een shirt van HVB in bruikleen.

Funhockey (5 jaar): Geen inschrijfgeld
Om sport op jonge leeftijd te stimuleren betalen Funhockeyleden (meisjes en jongens) geen inschrijfgeld.

NB: De Benjamins en de Funhockeyleden spelen geen wedstrijden in de KNHB competitie, maar nemen alleen deel aan de trainingen, zodat aan deze spelers/speelsters de basisprincipes van het hockeyspelletje kunnen worden bijgebracht.