header2.png header14.png header13.png header6.png header4.png header8.png header10.png header9.png header12.png header15.png header3.png header7.png header11.png header5.png header1.png

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 DWF (Digitaal Wedstrijdformulier)  Aantal vragen: 1
 Hockeyapp  Aantal vragen: 7
 Narrow  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op info@hvbleiswijk.nl

DWF (Digitaal Wedstrijdformulier)
Waarom krijg ik een mail dat ik het DWF-moet afronden? Ik ben geen coach/manager
Vraag:
Ik kreeg zondagavond een mailtje dat ik het digitaal wedstrijdformulier (DWF) moest afronden. Ik ben helemaal geen coach of manager. Hoe kan dit?

Antwoord:
Bij de senioren kan er altijd worden ingelogd door een lid van het team; je hoeft dus niet perse als ondersteuner van een seniorenteam in LISA te staan. Hier is met opzet voor gekozen, omdat de aanvoerder of coach niet altijd aanwezig kan zijn (helemaal met 't oog op studententeams). Bij de junioren is dit niet het geval; hier kan alleen de coach of andere ondersteuner inloggen).