header7.png header11.png header12.png header3.png header6.png header10.png header13.png header8.png header4.png header1.png header9.png header2.png header5.png header15.png header14.png

Nieuw verslaat oud

14-1-2015
Nieuw tegen oud 2-1

Afgelopen zaterdag 10 januari werd de jaarlijkse Oliebollenknaller tussen Heren1 en Oud Heren1 gespeeld. Oud Heren 1 was met 18 man goed vertegenwoordigd. Een spannende wedstrijd waarbij het lange tijd gelijk op ging. Door het vele publiek werd er langs de lijn fanatiek aangemoedigd. Uiteindelijk heeft Heren 1 de wedstrijd net met 2-1 kunnen winnen.

En met deze uitslag werd de basis gelegd voor een revanche komend jaar. Dank voor alle (oud)spelers die hebben meegedaan. We zien jullie graag weer terug de volgende keer.

Yolinde Pieters
👍