header12.png header4.png header13.png header6.png header7.png header11.png header14.png header10.png header8.png header2.png header15.png header1.png header9.png header3.png header5.png

Jumbo Norbert Hefti Hoofdsponsor

21-8-2015
Jumbo Norbert Hefti nieuwe hoofdsponsor HVB

Op vrijdag 14-08 tekenden de Jumbo en HVB een meerjarig samenwerkingscontract. Jumbo Norbert Hefti is hiermee één van onze nieuwe hoofdsponsors.

En met deze nieuwe hoofdsponsor zijn we erg blij. Komende jaren zal HVB steeds nadrukkelijker het pad inslaan van de lokale samenwerking. Met 500 leden zijn we een sterke en nog steeds groeiende vereniging en het is dan ook bijzonder mooi om te zien dat betrokken lokale ondernemers ons willen steunen.

Als HVB groeien we sterk en hebben we ambitieuze plannen. Op de agenda staan onder meer een nieuw kunstgrasveld, het vernieuwen van het interieur van het clubhuis en verder investeren in onze trainers en hockeyactiviteiten. Gezamenlijk met de nieuwe hoofdsponsor Jumbo Norbert Hefti en onze andere (hoofd)sponsoren zoals Havecon, Rabobank, JAWA en RISA IT willen we deze plannen komende jaren gaan realiseren.

De voordelen van de samenwerking met Jumbo Norbert Hefti kun je al snel gaan zien. Niet alleen ons assortiment in de kantine wordt verbeterd en uitgebreid, ook kun je binnenkort je statiegeldbon bij de Jumbo doneren aan HVB.

Sander Koutstaal
Top Norbert, dan voor het meedenken om de HVB plannen te realiseren. Laten we als (ouders van) leden onze sponsors de voorkeur gunnen. Op de sponsor pagina staan ze allemaal. Dus....op naar de Jumbo!
Harry van den Brink
Helemaal top dit soort berichten voor de HVB in korte tijd hebben we alweer 2 nieuwe hoofdsponsors mogen verwelkomen binnen de vereniging.
Wolter Manders
Trots op onze nieuwe hoofdsponsor en sponsorcommissie!
Ben Giesbers
Kan Heft ook een scanner zetten op de glasbak? Overigens mooi die lokale samenwerking!
Paul ter Schegget
Fijn dat Jumbo Norbert Hefti zo bij onze vereniging betrokken is !
Martijn Kruijt
Een mooi vervolg op het hockeyplaatjes spaarboek van twee jaar geleden! Helemaal super, Norbert en Vera!
Arjen van der Burg
Fijn dat deze nieuwe lokale sponsor zich verbind met onze mooie club.