header15.png header10.png header9.png header11.png header3.png header4.png header2.png header13.png header8.png header14.png header12.png header7.png header6.png header1.png header5.png

Mosselavond 18-02-2017

5-1-2017
Zeg ken jij de mosselman?

Dit jaarlijkse, smakelijke en gezellige HVB-evenement is dé gelegenheid om elkaar onder het genot van heerlijke Hollandse mosselen (beter) te leren kennen!

Zaterdag 18 februari
is iedereen vanaf 18 jaar van harte welkom: ere- en oud-leden, leden, ouders van (jongste) jeugd en vrijwilligers. Degenen, die niet van mosselen houden, kunnen genieten van een vleesgourmet. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het clubhuis heringericht met lange rijen aaneengeschakelde tafels, voorzien van sfeerverlichting.

Aanvang: 19.00 uur.
Online inschrijven, inschrijvingen aanpassen of annuleren kan tot zondag 12 februari.

Kijk op onze website, www.hvbleiswijk.nl hoe je je moet inschrijven.