header8.png header6.png header4.png header13.png header7.png header12.png header1.png header10.png header9.png header5.png header11.png header2.png header15.png header14.png header3.png

In the Spotlight: Melanchthon Business School

2-4-2016
Wil jij een team, coach, trainer, vrijwilliger etc 'In the Spotlight' zetten? Stuur dan een berichtje met foto naar spotlight@hvbleiswijk.nl

Deze week 'In the Spotlight': De Melanchthon Business School

Deze keer 'In the Spotllight' geen team van HVB, geen ouders, geen HVB-vrijwilligers ... maar de Melanchthon Business School (MBS). Enige tijd geleden benaderde HVB de MBS met de vraag om samen te gaan werken. HVB leent de kleedkamers, en accommodatie uit en MBS helpt HVB bij enkele klussen. En op die manier kunnen de leerlingen natuurlijk gelijk in de praktijk aan de slag.

En dat resulteerde onlangs in de oplevering van de bestrating van de nieuwe aanbouw. Het resultaat mag er zijn.De leerlingen van het Business Center leverden een mooi stukje werk af. Bedankt! Op naar een mooie samenwerking.