header14.png header1.png header4.png header10.png header5.png header12.png header7.png header11.png header8.png header9.png header6.png header2.png header15.png header13.png header3.png

22 sep G hockeyers

MD3 Kampioen

4-6-2016
In een wel heel spannende wedstrijd scoorde MD3 het winnende doelpunt 3 minuten voor tijd!

Gefeliciteerd! zowel zaal- als veldkampioen . Top!

Erik Rozendaal
Whoehoe🎉
Ard Horst
Meiden als coach super trots op jullie en ons kader met Romy voorop. Dank Romy, Arjen en Jeroen voor dit mooie jaar. Meiden bedankt voor een mooie tijd en leerzaam voor ons allemaal bij HVB.
Bente van Oeveren
Gefeliciteerd meiden,trots op jullie! 🏆🎉 En bedankt Romy,Arjen,Jeroen en Ard!
Wolter Manders
Gefeliciteerd! Erg knappe prestatie ladies
Peter de Beer
Goed zeg! Wat top coaching kan doen! 😉
Daniëlle Kraaijenbos
Gefeliciteerd!! Top prestatie!!🎉
Nienke Berkelaar
trots op onze meiden en coaches en trainers!
Petra van Nuland
gefeliciteerd
Jeroen de Slegte
Goed gedaan meiden!! Hard voor gewerkt!! Ook dank aan Ard, Romy en Arjen voor de zeer prettige samenwerking!!
Patricia van den Kieboom-van der Burgh
👏🏼👏🏼👏🏼
Harry van den Brink
Wat een spannende wedstrijd zeg, meiden bleven maar gaan👍🏻 gefeliciteerd met het kampioenschap dik verdiend👍🏻
Monique Koster
Wat was t spannend! In de laatste minuten van de wedstrijd alsnog het kampioenschap binnengehaald. Knap werk van deze toppertjes, coaches en trainers! Dank jullie wel, was een mooi seizoen!
Martijn Kruijt
Gefeliciteerd meiden! Goed gedaan hoor!

Gerelateerd nieuws