header7.png header15.png header8.png header1.png header9.png header10.png header2.png header13.png header12.png header4.png header11.png header5.png header14.png header6.png header3.png

8 juni Talentenbal: Stem op ons G-hockeyteam

27-5-2017
Stem nu op onze talenten: Het G-hockeyteam

De afgelopen weken konden verenigingen en inwoners van Lansingerland jongeren tot en met 17 jaar aanmelden als talent in de sport, kunst of cultuur.

Onze vereniging barst ook van het talent: kampioenen, sporttalent, vrijwilligers, coaches, scheidsrechters, commissieleden enz enz. Elk lid heeft zijn eigen unieke talent. Daar zijn wij enorm trots op.

En dan is er één team waarin bijzondere talenten samen komen:
* het team wat bestaat uit 13 meisjes en 1 jongen
* Het team wat bestaat uit leden van 9 - 19 jaar
* het team waarin kinderen met verschillende beperkingen samen sporten
* het team met ontzettend enthousiaste coaches, trainers en ouders
* en het team wat voor het 2e jaar op rij 2e gaat worden in de competitie en 2 x het regionaal zaalhockeytoernooi wist te winnen

Als bestuur hebben wij dan ook het G-team aangedragen als talent van het jaar. En er kan nu gestemd worden. Ga snel naar de website van de gemeente, www.lansingerland.nl, en stem op ons G-team als talent van het jaar!

RTV Lansingerland is langs geweest en de uitzendingen zullen plaatsvinden op 12 juni 12:00 uur in het programma Lansingerland in Zicht.

Lisa Hertog
Hopelijk worden we talent van het jaar dat zeker dubbel en dwars verdiend voor de harde werkers dus HVB GTeam We Go For It.👍😉🌼