header15.png header2.png header9.png header4.png header12.png header14.png header3.png header13.png header7.png header11.png header10.png header8.png header5.png header1.png header6.png

22 sep G hockeyers

Oud Papier Augustus 2017

27-7-2017

Zoals jullie allen weten is de opbrengst van het oud papier een belangrijke inkomstenbron voor onze club. Wij doen graag een beroep op u!

Wij hebben nog 2 lopers nodig voor donderdag 3 augustus aanstaande.

Datum: donderdag 3 augustus 2017

Duur: maximaal 3 uur

Aantal HVB: 6 personen, man of vrouw, 18 jaar of ouder (geen leeftijdslimiet)

Verzamelen: 18.45 uur in het clubhuis van HVB

Graag stevige schoenen dragen.

De inkomsten voor de club zijn zó belangrijk, dat elke loper beloond wordt met 25 euro.
 Maak er een gezellig avondje van; het is voorbij voor je er erg in hebt!

Opgave bij mij via de mail (kan met de knop Beantwoorden of via beheer@hvbleiswijk.nl).

Om het nog gemakkelijker te maken kun je je zelf nu via de LISA-app aanmelden voor het ophalen van oude papier. Voor I-phones ed: ga  naar "Meer" en kies "Plan uw dienst".  Android telefoons: ga naar het menu, kies hier voor "Meer" en vervolgens "Plan uw dienst"

Met vriendelijke groet,

Hockeyvereniging Bleiswijk