header12.png header3.png header8.png header4.png header2.png header14.png header5.png header10.png header1.png header15.png header11.png header7.png header9.png header13.png header6.png

Ben jij de volgende mini van de week bij heren 1?

22-11-2017
Beste jongens,

Heb je bij HVB al eens scoops over een half veld gezien, sleepcorners gezien, backhand slagen in het doelnet gezien, 1-op-1 duels met de keeper gezien?

Nee?

Kom dan bij Bleiswijk heren 1 kijken als mini van de week. Je mag dan met het team bij de teambespreking zijn, mee doen met inspelen, de afslag van de wedstrijd doen, en de hele wedstrijd tussen de wisselspelers op de bank mee kijken.

Inmiddels zijn er al twee jongens een middag meegelopen. Zij vonden het hartstikke gaaf. Wie is de volgende die deze leuke middag wilt meemaken ?

Meld je aan via tc@hvbleiswijk.nl