header4.png header2.png header15.png header7.png header3.png header6.png header11.png header14.png header5.png header10.png header8.png header13.png header9.png header1.png header12.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

G Hockeyers - HC Waddinxveen G 2: 7 - 4

Gespeeld op: 30-9-2017

De tweede wedstrijd van het seizoen en voor de eerste keer thuis. Het werd een bloedstollende wedstrijd met een hoop publiek aan de kant. Onder bezielende leiding van o,a Dennis (spelleider), Dick (co-coach) en Arjan (wisselcoach) bleek Bleiswijk toch het meest veerkrachtige van beide teams en het scoreverloop liep bijna gelijk op. Pas aan het eind werd er afstand genomen met drie doelpunten. Maar de tegenstand bleef levensgevaarlijk met Reiki als de gevaarlijkste spits van Waddinxveen. Iedereen heeft goed gespeeld. Hoofdtrainer Annemarie, de hele wedstrijd ademloos aan de kant, zag het mooie resultaat van haar trainingsactiviteiten. Het samenspelen gaat nl. steeds beter. De aanval snijdt kris-kras door de verdediging van de tegenstander heen en wist steeds topspits Lisa te bereiken die topscorer kon worden met 4 goals. Zij werd dan ook de (wo-) man of the match! 

De Lijncoordinator (Martijn) en de Voorzitter (Wolter) zagen vanaf de zijlijn HVB- G1 winnen en hadden een puike ochtend, zij zagen nl. een mooie pot hockey. Aan het eind kreeg Benthe haar felbegeerde en langverwachte HVB shirt uitgereikt. 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
R.H.V. Leonidas G 2