header12.png header6.png header13.png header14.png header2.png header8.png header10.png header15.png header9.png header5.png header7.png header11.png header4.png header3.png header1.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis M8E1 HGC M8E3
- Uit J8E1 HGC J8E2
- Thuis M6F1 L.S.C. ALECTO MF2

G Hockeyers - HC Waddinxveen G 2: 7 - 4

Gespeeld op: 30-9-2017

De tweede wedstrijd van het seizoen en voor de eerste keer thuis. Het werd een bloedstollende wedstrijd met een hoop publiek aan de kant. Onder bezielende leiding van o,a Dennis (spelleider), Dick (co-coach) en Arjan (wisselcoach) bleek Bleiswijk toch het meest veerkrachtige van beide teams en het scoreverloop liep bijna gelijk op. Pas aan het eind werd er afstand genomen met drie doelpunten. Maar de tegenstand bleef levensgevaarlijk met Reiki als de gevaarlijkste spits van Waddinxveen. Iedereen heeft goed gespeeld. Hoofdtrainer Annemarie, de hele wedstrijd ademloos aan de kant, zag het mooie resultaat van haar trainingsactiviteiten. Het samenspelen gaat nl. steeds beter. De aanval snijdt kris-kras door de verdediging van de tegenstander heen en wist steeds topspits Lisa te bereiken die topscorer kon worden met 4 goals. Zij werd dan ook de (wo-) man of the match! 

De Lijncoordinator (Martijn) en de Voorzitter (Wolter) zagen vanaf de zijlijn HVB- G1 winnen en hadden een puike ochtend, zij zagen nl. een mooie pot hockey. Aan het eind kreeg Benthe haar felbegeerde en langverwachte HVB shirt uitgereikt. 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
R.H.V. Leonidas G 2