header3.png header6.png header10.png header15.png header1.png header7.png header14.png header12.png header5.png header11.png header9.png header13.png header4.png header2.png header8.png

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 DWF (Digitaal Wedstrijdformulier)  Aantal vragen: 1
 Hockeyapp  Aantal vragen: 7
 Narrow  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Narrow
Vraag
Hallo,

Mijn naam is Sander Koutstaal, ben lid bij Hockey Vereniging Bleiswijk en heb dit adres ontvangen van onze voorzitter Wolter Manders. Aangaande lisa heb ik een paar vragen, met het verzoek of jullie hiermee kunnen helpen;

Narrowcasting
- Ik heb begrepen dat Narrow is ingericht voor landscape weergave, niet voor portait. Momenteel is ín het scherm ingedeeld in een hoofdpaneel en rechtsonder een kleiner media paneel. Is het mogelijk dat als we een tweede TV hebben we het scherm anders indelen; bijvoorbeeld alleen met het hoofdpaneel over de volle breedte (en dus geen klein media paneel rechts onder)?
- Zelfde vraag als hierboven maar dan alleen het media paneel over de volle breedte op het scherm (wat nu rechts onder zit)
- Hoeveel TVs kunnen worden aangesloten op Narrow? Wij willen graag in totaal vier schermen aansluiten.
- Hoe maak ik nieuwe TVs aan en kan ik daar een apart afspeelprogramma op afdraaien?

Mail
Kan ik vooraf instellen dat bepaalde emailadressen van clubleden op een bepaalde datum door het jaar heen een standaard mail ontvangen?

Hoor graag jullie reactie

Groet