header13.png header14.png header9.png header12.png header6.png header15.png header4.png header7.png header11.png header10.png header1.png header8.png header2.png header5.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Zaalhockey trainingstijden Zijde hal

28-10-2022
Nieuwsafbeelding

Ieder jaar is het een uitdaging om aan voldoende zaalruimte te komen voor zaaltrainingen. Daarom heeft HVB voor komend zaalseizoen besloten om op zondag(en) 13, 20 en 27 November de gehele dag de Zijde hal in Bergschenhoek af te huren voor zaaltrainingen van de jeugd. Hierdoor kunnen wij toch binnen trainen om te wennen aan de zaal. Naast deze dagen zijn er de volgende trainingsmogelijkheden:

- Verspreid over de maanden december en januari nog een aantal avonden de Zijde hal afgehuurd voor trainingen.

- Vanaf december kan er buiten op veld2 met (zaal)balken getraind worden. Er zullen 4 veldjes neergezet worden.

- In januari en februari is er de mogelijkheid voor de jongere teams van O8 t/m O14 om de gehele week tussen 17:00u-21:00u 1uur/week per team een indoor veldje (met balken en goals) te gebruiken bij het bedrijf Breugem in Bleiswijk. Reserveringen hiervoor kunnen online gemaakt worden vanaf december.

Het trainingsschema voor de Zijde hal is te zien in de bijlage.

De trainingstijden buiten bij HVB en in januari/februari in de indoorruimte bij Breugem dienen door de trainers aangegeven te worden. Er is in ieder geval voldoende veldruimte beschikbaar bij HVB om op de reguliere trainingstijden buiten te blijven trainen.

Verdere informatie rondom de organisatie van het zaalhockeyseizoen volgt spoedig.