header3.png header1.png header5.png header7.png header8.png header6.png header4.png header2.png header14.png header10.png header12.png header11.png header13.png header9.png header15.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

KoffieMax sponsor HVB

5-11-2022
Nieuwsafbeelding
Good Games Start With Good Coffee

De herfst in de lucht, het wordt wat kouder. Net voordat je begint met spelen of als ouder langs de lijn staat loop je naar binnen voor een heerlijk kopje koffie. 

Lekkere koffie, kwaliteitskoffie. En ook dit seizoen kan dat weer! Onze nieuwe sponsor KoffieMax levert sinds enkele weken de lekkerste koffie en thee. 

Ken je KoffieMax? Hun avontuur begon 13 jaar geleden in een schuurtje in Breda. Met tomeloze enthousiasme voor sublieme koffie en service groeide KoffieMax naar een toonaangevende organsatie met een klantenkring van meer dan 2000 organisaties in Nederland en België. Ook enkele andere hockeyclubs als HGC en Rijswijk schenken koffie van KoffieMax.

Wil je weten wat Koffiemax voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op hun website https://www.koffiemax.nl  . Een berichtje naar de sponsorcie kan uiteraard ook; mailto:[email protected]

PS: Binnenkort komen er ook nieuwe koffiebekers; daar zijn we als sponsorcommissie hard mee bezig ;)

Reacties

Paul Slings
Lekker
Adam Kleijn
Lekkerrrrr
Tess Janssen
Daar gaan we van genieten!

Reageer op het nieuws