header3.png header6.png header15.png header9.png header8.png header13.png header4.png header1.png header11.png header14.png header5.png header7.png header2.png header12.png header10.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Grote Clubactie 2015

14-9-2015
Nieuwsafbeelding
Elk jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. We vragen de kinderen uit de F-, E- D- en het G-hockeyteam om loten te verkopen. Mensen die de loten kopen kunnen mooie prijzen winnen.

Met elk lot dat je verkoopt verdien je €2,40 voor de vereniging! En dat geld kunnen we heel goed gebruiken.

Zelf verdien je er ook wat mee! Voor elke 5 loten die je verkoopt krijg je een knipkaart van één euro. Met die knipkaart kan je betalen aan de bar van HVB. Voor eten, drinken of zo'n mooie HVB-sleutelhanger! Als je 20 loten verkoopt of meer, krijg je een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

De lotenboekjes worden uitgedeeld via de coaches. Neem je lotenboekje en ga naar oma, opa, de buren en voordat je het weet heb je vijf loten verkocht! Of misschien wel tien!

Aanstaande zaterdag (19 september) krijg je je lotenboekje van je coach. De regels staan in je lotenboekje op de eerste bladzijdes. Laat dit aan je ouders of een verzorger lezen. Zij kunnen dan aan je uitleggen hoe het werkt.

Belangrijk om te onthouden is dat de mensen niet met contant geld kunnen betalen, maar alleen met een machtiging. Daarvoor moeten ze hun bankrekeningnummer invullen.

Veel succes bij het verkopen van loten!

Als je klaar bent met het verkopen, dan mag je je boekje in de inleverdoos in het clubhuis gooien. Doe dit uiterlijk 7 november, want dan tellen jouw loten nog mee.