header13.png header2.png header5.png header8.png header15.png header14.png header3.png header12.png header10.png header9.png header6.png header7.png header4.png header1.png header11.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Eetcafé Jofel! nieuwe sponsor Dames Veterinnen HVB

11-11-2015
Nieuwsafbeelding

Kort geleden is het sponsorcontract tussen Eetcafé Jofel! en Hockey Vereniging Bleiswijk getekend. Daarmee is Jofel! de nieuwe kledingsponsor van het Dames Veterinnenteam van HVB.

Wesley de Gooijer, die namens Jofel! de hand schudde met HVB voorzitter Wolter Manders, gaf aan erg enthousiast te zijn over deze sponsoring. De dames zijn regelmatig te gast in het eetcafé en Jofel! ondersteunt hun enthousiasme zowel op als buiten het veld. Want Jofel! weet als geen ander dat de derde helft bij hockey minstens zo belangrijk is als de eerste twee.

Jofel! is hét eetcafé in Bleiswijk en inmiddels een begrip in de regio. Kwaliteit en gezelligheid gaan daar hand-in-hand en u kunt er van ’s morgens 11.00 uur tot in de late uurtjes terecht.

De Dames Veterinnen ontvingen van de sponsor mooie vesten die zij tijdens een avond in het eetcafé trots showden. Het gezellige damesteam  heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Enthousiaste geïnteresseerde dames zijn van harte welkom.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws