header1.png header5.png header9.png header8.png header14.png header11.png header15.png header3.png header2.png header13.png header12.png header4.png header6.png header7.png header10.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

4/2 Oud papier ophalen: nu zelf inplannen via de app

21-1-2016
Nieuwsafbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Afgelopen maand is bij het ophalen van oud papier gestart met een nieuw schema met extra vrachtwagens. Dit werkte prima, bijna iedereen was rond 21:30 uur klaar. 

Om het nog gemakkelijker te maken kun je je zelf nu via de LISA-app aanmelden voor het ophalen van oude papier. Voor I-phones ed: ga  naar "Meer" en kies "Plan uw dienst".  Android telefoons: ga naar het menu, kies hier voor "Meer" en vervolgens "Plan uw dienst"

Alle oud papier ophaaldagen staan ingepland (4 feb, 3 mrt, 7 apr, 12 mei, 2 jun). Selecteer de datum van uw voorkeur en meld u aan

Wij hopen op vele aanmeldingen. De opbrengsten komen ten gunste van de clubkas. Met de komst van de oud papier containers zijn de kilo's flink toe genomen! Een zeer belangrijke bron van inkomsten dus. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor een nieuw jeugdspeelveldje en een nieuw kunstgrasveld! Dit kan namelijk de snelste oplossing zijn voor realisatie hiervan.


En ook niet onbelangrijk: U krijgt zelf ook een vergoeding voor het oud papier lopen van € 25,- en na afloop van het ophalen van het oud papier staat er als dank een hapje en drankje klaar.

Verzamelen is om 18:45 bij de zij-ingang van de bibliotheek. 
PS: Om oud papier op te halen moet je 18 jaar zijn of ouder

Namens bestuur en beheer alvast bedankt.

Reacties

Jason Cheung
Hier een klacht!! Bij mij hebben ze geen kranten opgehaald!! Op de hazenweg .. Gr michelle

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws