header13.png header3.png header9.png header7.png header10.png header11.png header1.png header14.png header12.png header4.png header5.png header6.png header2.png header15.png header8.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Laatste plek! en.. tip van de week.

2-2-2016
Nieuwsafbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Komende donderdag is er weer ophalen van oud papier. We missen nog 1 loper, wie meld zich aan volgens onderstaande methode.

En ook niet onbelangrijk: U krijgt zelf ook een vergoeding voor het oud papier lopen van € 25,- en na afloop van het ophalen van het oud papier staat er als dank een hapje en drankje klaar. Een slimme ouder zei "laten we als team elke maand 1 of 2 lopers afvaardigen en zo het eindejaarsuitje van het team financieren!" Top idee natuurlijk.

Je kunt je zelf nu via de LISA-app aanmelden voor het ophalen van oude papier. Voor I-phones ed: ga  naar "Meer" en kies "Plan uw dienst".  Android telefoons: ga naar het menu, kies hier voor "Meer" en vervolgens "Plan uw dienst"

Alle oud papier ophaaldagen staan ingepland (4 feb, 3 mrt, 7 apr, 12 mei, 2 jun). Selecteer de datum van uw voorkeur en meld u aan

Wij hopen op vele aanmeldingen. De opbrengsten komen ten gunste van de clubkas. Met de komst van de oud papier containers zijn de kilo's flink toe genomen! Een zeer belangrijke bron van inkomsten dus. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor een nieuw jeugdspeelveldje en een nieuw kunstgrasveld! Dit kan namelijk de snelste oplossing zijn voor realisatie hiervan.

Verzamelen is om 18:45 bij de zij-ingang van de bibliotheek. 
PS: Om oud papier op te halen moet je 18 jaar zijn of ouder

Namens bestuur en beheer alvast bedankt.

Reacties

Arjen van der Burg
MD3 is begonnen met sparen voor eindejaarsuitje. Super bezig

Reageer op het nieuws