header5.png header2.png header10.png header8.png header6.png header3.png header9.png header13.png header15.png header7.png header4.png header11.png header1.png header14.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Workshop spelregels zaal vrijdag 2 dec om 19:30 uur

25-11-2022
Nieuwsafbeelding

Op 10 december gaat het zaalseizoen weer losbarsten. Maar hoe zit het ook weer precies met de zaalregels?

Mag je met één hand op de grond de bal spelen? Als er geen keeper is, mag dan iemand het doel nog verdedigen bij een strafcorner? Mag de bal wat opspringen tijdens een strafcorner bij het stoppen van de bal net buiten de cirkel? Als de bal laag op de keeper gaat, maar hoog terug komt, wanneer wel / niet fluiten? Mag je de bal tegen een stick van een speler spelen die de weg langs de balk afschermt? Wanneer moet je een bal die 2 cm van de vloer afkomt affluiten? en wanneer laat je het doorgaan? In een blok spelen is niet toegestaan. Maar als de bal rechts van de verdediger gaat, is dat nog wel een blok?

Als je bij één of meerdere vragen twijfelt, kom dan naar de workshop! Je kunt in een mum van tijd op de hoogte raken van alle in’s en outs. Op vrijdagavond 2 december organiseren we een workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in de belangrijkste zaalhockeyregels! Een must voor spelers, coaches en natuurlijk scheidsrechters! De workshop wordt ondersteund met diverse filmpjes en praktijkvoorbeelden. Zien we je ook volgende week vrijdag 2 december in ons clubhuis? Aanvang 19:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur.

Met sportieve groet,

Ben Giesbers, Marcel van Lith

Reacties

Paul Slings
Goed dat jullie dat organiseren
Kirsten Odink
Gaan jullie deze avond ook in op het 3 tegen 3, hoe de MO8 spelen?
Ben Giesbers
Kirsten, de avond is bedoeld voor vanaf MO10/JO10

Reageer op het nieuws