header9.png header12.png header3.png header10.png header14.png header2.png header15.png header4.png header8.png header6.png header5.png header11.png header1.png header7.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Trimhockey start do 7/4

3-4-2016
Nieuwsafbeelding
Trimhockey gaat van start

Half februari hebben we een inventarisatie gehouden om te kijken wat de interesse is voor Trimhockey.  Maar liefst 15 ouders hebben zich hiervoor aangemeld. Het enthousiasme van deze groep was zo groot dat bij de informatie bijeenkomst afgelopen donderdag al de vraag kwam of er gelijk begonnen kon worden met trainen.

Goed nieuws: dat is geregeld. De komende 3 proeftrainingen zullen door Davy Meijer en Arjen van de Burg worden gegeven. De training is op donderdag van 20:30 tot 22:00 uur. De trimmers krijgen de basistechnieken geleerd en er wordt:
* op de 1e training een half uur looptraining gegeven en loopoefeningen
* op de 2e of 3e training een half uur een speciale warming up training verzorgd

De beginnende hockeyers krijgen zo én de basistechnieken aangeleerd én er wordt, in het kader van blessurepreventie, gelijk aan het begin aandacht gegeven aan warming up en looptechniek.

Ben je ook geïnteresseerd? Mail dan naar [email protected] of kom langs op donderdag om 20:30 uur. Een stick hebben we klaar liggen.

Kijk voor meer informatie in de brief die we in februari hebben gestuurd (zie bijlage)

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws