header2.png header6.png header14.png header1.png header15.png header3.png header10.png header9.png header4.png header13.png header7.png header5.png header11.png header8.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Grote Clubactie 2016

25-9-2016
Nieuwsafbeelding
Elk jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. We vragen de kinderen uit de F-, E- D- en het G-hockeyteam om loten te verkopen. Mensen die de loten kopen kunnen mooie prijzen winnen.

Met elk lot dat je verkoopt verdien je €2,40 voor de vereniging! En dat geld kunnen we heel goed gebruiken.

Zelf verdien je er ook wat mee! Voor elke 5 loten die je verkoopt krijg je een knipkaart van één euro. Met die knipkaart kan je betalen aan de bar van HVB. Als je 20 loten verkoopt of meer, krijg je een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland, een dagje Schiphol en/of korting in de korting in de Masita-webshop.

De lotenboekjes worden uitgedeeld via de coaches. Neem je lotenboekje en ga naar oma, opa, de buren en voordat je het weet heb je vijf loten verkocht! Of misschien wel tien!

Aanstaande zaterdag (1 oktober) krijg je je lotenboekje van je coach. De regels staan in je lotenboekje op de eerste bladzijdes. Laat dit aan je ouders of een verzorger lezen. Zij kunnen dan aan je uitleggen hoe het werkt.

Belangrijk om te onthouden is dat de mensen niet met contant geld kunnen betalen, maar alleen met een machtiging. Daarvoor moeten ze hun bankrekeningnummer invullen.

Nieuw dit jaar is de GCA-stand. Deze stand zal enkele zaterdagochtenden in het clubhuis staan. Als je klaar bent met het verkopen en je je lotenboekje bij de stand inlevert, dan krijg je DIRECT je knipkaarten mee! Je kan het lotenboekje ook in de inleverdoos gooien. Doe dit wel uiterlijk op 12 november, want dan tellen jouw loten nog mee.

De vrijkaartjes worden uitgedeeld via de Clubactie en dit gebeurt later in het jaar.
Veel succes bij het verkopen van loten!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws