header1.png header13.png header6.png header12.png header11.png header2.png header3.png header4.png header7.png header10.png header15.png header8.png header5.png header9.png header14.png

Rabobank Official Partner HVB

25-11-2016
Rabobank Official Partner van HVB

Met veel trots werd vanmiddag het sponsorcontract verlengd met de Rabobank. Astrid van Leeuwen (Rabobank) en Wolter Manders (HVB) ondertekenden het contract voor het huidige seizoen.

Met de ondertekening sprak de Rabobank de waardering uit voor de ontwikkeling van HVB als sportvereniging en zeker ook als maatschappelijk betrokken vereniging. Een ontwikkeling die de Rabobank als lokaal betrokken partner van harte toe juicht.

HVB is dan ook als vereniging uitgenodigd om mee te doen aan een pitch voor het nieuw op te zetten sponsorprogramma 'Rabo Versterkt'.  Een sponsorprogramma waarin de Rabobank samen met NOC/NSF zich richten op het versterken van verenigingen op maatschappelijk vlak, duurzaamheid of gezondheid. Op 5 december worden alle pitches beoordeeld. Het pitchteam van HVB is aan de slag gegaan!