header4.png header2.png header3.png header13.png header7.png header10.png header14.png header1.png header9.png header12.png header6.png header11.png header8.png header15.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Ik ben TAAI

2-12-2016
Nieuwsafbeelding
Mijn naam is "TAAI" en ik ben de mascotte aap voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Voor slechts € 8,- kun jij mij mee naar huis nemen in het wit, bruin of zwart (ik ben van het kwaliteit speelgoedmerk Happy Horse).

Hiermee steun jij het onderzoek naar Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Taaislijmziekte is nog steeds de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. Met de aanschaf van deze apen help je het onderzoek naar deze ziekte en heb je ook nog eens een leuk presentje voor bijvoorbeeld de feestdagen of als kraamcadeau.

 Woensdag middag 7 december van 17.45 tot 18.30 uur ben ik met een boel van mijn vriendjes op de club en kunnen jullie mij ophalen. Jullie kunnen ook via een reactie op dit bericht aangeven of jullie Taai willen adopteren!

Reacties

Eva Löke
Natuurlijk wil ik Taai 🐵adopteren. Wat goed dat 🏑HVB zich ook inzet voor zieke mensen met de Taaislijmziekte. Iedereen kent toch wel iemand waarmee hij Taai blij mee kan maken! (Leuk voor onder de kerstboom🎄🎁 🐵🐵🐵)
Petra van Nuland
super leuk initiatief. En ze zijn nog schattig en heel zacht. Twee vliegen in 1 klap. Iets leuks om kado te doen en een super goed doel

Reageer op het nieuws