header13.png header12.png header5.png header9.png header3.png header6.png header10.png header7.png header8.png header1.png header11.png header2.png header4.png header14.png header15.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Gezocht: Trainer/coach Heren 1

13-4-2017
Nieuwsafbeelding

Wij zoeken een:

Trainer/coach Heren 1
Circa 7 uur per week
Hockeyvereniging Bleiswijk (HVB) is op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer en -coach (T/C) voor het eerste herenteam. Het betreft een gemixte groep spelers qua ervaring, vanuit de A1 en huidig Heren 1. Het heren 1 team is momenteel in een proces om een sterke vierde klasser te worden volgend seizoen. In het huidige seizoen speelt het team sinds een aantal jaren weer mee in de standaard vierde klasse. Hierbij is al een groeiproces gaande. Met versterkingen vanuit jongens A1 en externe spelers, wil Bleiswijk volgend seizoen meedraaien bovenin de vierde klasse.

De nieuwe T/C is mede uitvoerder van het hockeytechnische beleid van HVB, maar is ook adviseur van het bestuur op dat vlak. Hij of zij stelt een (meer)jarenplan op en werkt in lijn daarmee de trainingen uit. De doelstelling van de nieuwe T/C is om van het team een stabiele vierdeklasser te maken.

Wie wij zoeken
Hockeyvereniging Bleiswijk zoekt bij voorkeur naar een getalenteerde coach/trainer met een eigen spelerscarrière achter de rug, of iemand die zich momenteel zelfs nog in een afrondende fase daarvan bevindt. Iemand die klaar is voor een nieuwe (bijvoorbeeld tweede) stap in zijn of haar carrière als trainer/coach. Uiteraard staat HVB open voor trainers-coaches met een afwijkend profiel, mits zij over een aantoonbaar track record beschikken.

Functie eisen
*       Ruime ervaring als hockeytrainer en -coach, bijvoorbeeld van jeugdselectieteams
*       Ervaring als trainer/coach van een Dames 1 of Heren 1 team
*       Hockeyervaring in derde klasse of hoger
*       Een afgeronde opleiding bij de KNHB is een pré, bijvoorbeeld HT2
*       Bereidheid tot werken op dinsdag- en donderdagavond, plus op zondag
*       Bereidheid om zich voor langer dan 1 jaar aan HVB te committeren
*       Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Bleiswijk (Rotterdam)

Wat hebben wij te bieden
Een afwisselende ‘baan’ bij een ambitieus team en vereniging, die de afgelopen jaren flink is gegroeid. Zo hebben wij afgelopen seizoen een nieuw semi-waterveld aangelegd en zijn wij bezig met twee damesteams terug te laten keren in de zondagcompetitie. De plannen zijn er, nu nog de geschikte T/C die samen met ons deze uitdaging aandurft. 

Wij bieden een passende vergoeding en stellen wij trainingsmateriaal ter beschikking.

Interesse?
Wij nodigen je van harte uit om tot 1 juni 2017 je motivatie en cv te mailen naar Patricia van den Kieboom (Voorzitter Technische Commissie) via [email protected]

Gerelateerd nieuws