header11.png header9.png header2.png header15.png header10.png header1.png header7.png header3.png header13.png header12.png header8.png header6.png header4.png header5.png header14.png

In the Spotlight: Ilja Verschoor

19-10-2019
In the Spotlight: Ilja Verschoor (JC1)

De rubriek 'In the Spotlight' is weer terug van weg geweest!

En deze keer zetten we in de Spotlight: Ilja Verschoor van JC1. Ilja kreeg 5 weken geleden een speciale uitnodiging om te komen trainen met het districtsteam van Zuid-Holland. En na 6 trainingen is het vandaag zover. Het is tijd voor de districtsontmoetingsdag waar de districten tegen elkaar wedstrijden spelen.

De eerste wedstrijd is zojuist gespeeld tegen het district Noord-Holland; deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. En.... 2 van deze doelpunten kwamen van de stick van Ilja. Lekker bezig Ilja!

Wil jij ook een team, coach, manager, scheidsrechter, commissielid, ouder...etc in het zonnetje zetten? Stuur dan een berichtje en foto naar [email protected]

Wolter Manders
zo dan! Fantastisch bezig daar 👍