header6.png header10.png header4.png header8.png header1.png header15.png header3.png header7.png header9.png header5.png header2.png header14.png header11.png header12.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Ben Giesbers genomineerd!

3-1-2018
Nieuwsafbeelding
Aanstaande maandag houdt de gemeente Lansingerland haar nieuwjaarsreceptie. Iedere inwoner is hierbij van harte welkom. Een speciaal welkom is er dit jaar voor de sporters! 

De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van de sport. De verenigingen hangen hun tenue op en spreken hun wensen uit voor 2018. Ook wordt op deze avond, voor het eerst, een 'vrijwilliger sport 2017' gekozen.

In de nieuwsbrief kon je het al lezen; Het bestuur heeft Ben Giesbers genomineerd namens HVB als 'vrijwilliger sport'. Ben zet zich al jaren met veel passie en succes in voor de arbitrage bij HVB. En met een resultaat waar HVB erg trots op kan zijn. Dank Ben. We hopen van harte dat jij de prijs mee mag nemen naar huis!

Alle leden zijn van harte welkom om de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, deze begint om 19:00 uur. Inloop is vanaf 18:30 uur. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws