header13.png header5.png header3.png header8.png header10.png header2.png header11.png header7.png header4.png header9.png header12.png header1.png header6.png header14.png header15.png

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
13:30 Uit JD1 Noordwijk JD3
15:45 Uit MB2 L.S.C. ALECTO MB5

De Grote Clubactie 2014

8-9-2014
Elk jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. We vragen de kinderen uit de F-, E- en D-teams om loten te verkopen. Mensen die de loten kopen kunnen mooie prijzen winnen.

Met elk lot dat je verkoopt verdien je €2,40 voor de vereniging! En dat geld kunnen we heel goed gebruiken. We zijn nog altijd aan het sparen voor een kunstgras speelveldje.

En zelf verdien je er ook wat mee. Voor elke 5 loten die je verkoopt krijg je een knipkaart van één euro. Met die knipkaart kan je betalen aan de bar van HVB. Voor eten of drinken. Vanaf dit jaar worden er in het clubhuis ook leuke spullen verkocht waar je voor kan betalen met je knipkaart. Een leuk sleutelhanger bijvoorbeeld, of een mooie bidon. En als je 20 loten verkoopt of meer, krijg je een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

De lotenboekjes worden uitgedeeld via de coaches. Neem je lotenboekje en ga naar oma, opa, de buren en voordat je het weet heb je vijf loten verkocht! Of misschien wel tien!

De regels staan in je lotenboekje op de eerste bladzijde. Laat dit aan je ouders of een verzorger lezen. Zij kunnen dan aan je uitleggen hoe het werkt.

Belangrijk om te onthouden is dat de mensen niet met contant geld kunnen betalen, maar alleen met een machtiging. Daarvoor moeten ze hun bankrekeningnummer invullen. Het is dit jaar nog niet nodig dat het hele IBAN wordt ingevuld. Dat is een veel langer nummer en de meeste mensen weten dat nog niet uit hun hoofd.

Veel succes bij het verkopen van loten!

P.s. Als je klaar bent met het verkopen, dan mag je je boekje aan je coach of aan Martijn Kruijt geven. Je mag het ook bij Beukenlaan 126 in de brievenbus gooien.