header12.png header15.png header6.png header3.png header10.png header1.png header14.png header13.png header4.png header8.png header7.png header2.png header9.png header11.png header5.png

Oud papier Oktober

1-10-2019

Voor donderdag 3 Oktober zijn we nu nog op zoek naar 2 lopers voor oud papier. Meld je a.u.b. aan, je helpt de club echt!

We starten om 18.45 uur vanuit het clubhuis van HVB. (Veelal 1e donderdag van de maand).

Na afloop is er een hapje en een drankje in het clubhuis.

Graag stevige schoenen dragen.

De inkomsten voor de club zijn zo belangrijk, dat elke loper beloond wordt met 25 euro.
 Maak er een gezellig avondje van; het is voorbij voor je er erg in hebt!

Om het nog gemakkelijker te maken kun je je zelf nu via de LISA-app aanmelden voor het ophalen van oude papier. Voor I-phones ed: ga  naar "Meer" en kies "Plan uw dienst".  Android telefoons: ga naar het menu, kies hier voor "Meer" en vervolgens "Plan uw dienst"

Met vriendelijke groet,

Beheer Hockeyvereniging Bleiswijk