header13.png header7.png header12.png header2.png header11.png header8.png header9.png header1.png header3.png header5.png header6.png header14.png header4.png header15.png header10.png

Oud papier 6 Augustus

29-7-2020

Jaja, het maandelijkse uitje komt er weer aan!

Komende donderdag 6 augustus mag er weer oud papier gelopen worden.

Lekker gezellig met voor jou bekende of onbekende HVB-ers leer je Bleiswijk kennen.

Heb je hier zin in, meld je dan aan via Lisa of bij [email protected] Heb je je al aangemeld houdt hier dan rekening mee.

We verzamelen bij het clubhuis om 18u30, de eerste wagen vertrekt om 18u45 uur. Graag stevige schoenen dragen en handschoenen mee.

De inkomsten voor de club zijn zo belangrijk, dat elke loper beloond wordt met 25 euro. Maak er, ondanks de corona (nog steeds) een gezellig avondje van; het is voorbij voor je er erg in hebt!

In Lisa kun je jezelf inplannen voor deze avond, maar ook alvast voor andere diensten, hartstikke handig!. In Lisa onder het kopje "meer", vervolgens "plan uw dienst" is dit makkelijk te doen.

Met vriendelijke groet,

Beheer Hockeyvereniging Bleiswijk