header12.png header15.png header4.png header13.png header6.png header9.png header11.png header14.png header5.png header1.png header3.png header8.png header10.png header7.png header2.png

Wijzigingen DWF

29-10-2014
Bij het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) zijn er een aantal wijzigingen:

Rugnummers
Vanaf komend weekend heeft de ondersteuning bij elke wedstrijd de mogelijkheid tot het registreren van rugnummers op het DWF. Het invullen van rugnummers is bij wedstrijden van HVB niet verplicht.  Alleen bij de door bondsscheidsrechters aangewezen wedstrijden is het verplicht.

Als een rugnummer is ingevuld, dan zal dit nummer op volgende wedstrijden onthouden worden en vooraf ingevuld zijn bij die speler.

Doelpuntenmakers
Tevens zal in de loop van  november gestart worden met het bijhouden van de doelpuntenmakers via het DWF, een ondersteuner van het team kan na het afronden van het DWF aangeven wie de doelpunten hebben gemaakt, dit kun je dan later ook terug vinden op je teampagina in MijnHVB.