header4.png header8.png header11.png header15.png header12.png header1.png header6.png header13.png header7.png header3.png header10.png header14.png header5.png header2.png header9.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Bestel online je hockeyspullen

20-3-2021
Nieuwsafbeelding
Voor al je hockeyspullen hebben we 2 leveranciers die voor alles kunnen zorgen wat je nodig hebt. Dit zijn Jumbo Hockey in Rijswijk en Club Colors die de HVB kleding maakt. 

Beiden zijn druk bezig met een website zodat je ook steeds meer online kunt bestellen. 

Ga naar  Club Colors website voor de speciaal voor HVB gemaakte kleding zoals het trainingspak, trainingsshirts maar ook de HVB-sticktas. Het HVB-tenue (shirt, broek/rok, kousen) is te verkrijgen bij Jumbo Hockey in Rijswijk. Wel kun je binnenkort de HVB-hoodie  hier online bestellen. Ook algemene artikelen (bitje, scheenbeschermers, tape etc) vind je op de website van Clubcolors

Ga naar Jumbo Hockey website voor je hockeystick, schoenen enzovoort! Let op ; binnenkort (uiterlijk komend seizoen) komt er ook een eigen plek voor HVB-leden op deze website. Het HVB-tenue is wel alleen in de winkel te verkrijgen. 

Kijk gerust rond op beide websites; de sponsorcie is met beide levernaciers in gesprek over uitbreiding van de websites. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws