header8.png header12.png header14.png header10.png header4.png header11.png header7.png header1.png header15.png header5.png header9.png header13.png header6.png header2.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Zaterdag: 2e en laatste ronde afhalen uitshirt

23-9-2021
Nieuwsafbeelding
Extra mogelijkheid afhalen uitshirts

Vorige zaterdag zijn een hoop uitshirts afgehaald. Voor degenen die afgelopen zaterdag het shirt niet konden afhalen hebben we nog een laatste reserve afhaalmoment ingepland. Hierna worden de shirts terug gestuurd naar Club Colors en kunnen ze vanaf dan alleen online besteld en betaald worden voor de reguliere prijs.

Je bent zaterdag van 12 uur tot 2 uur van harte welkom om alsnog je gereserveerde shirt af te halen en met de pin te betalen (€ 25,-).. ok zijn er enkele extra shirts beschikbaar voor degenen die nog niet hebben besteld. Hier geldt de reguliere prijs voor van € 29,95.

Let op! Bij het passen van de shirts is gebleken dat de shirts klein uitvallen, met name bij de meisjes junior maten. Pas dus zaterdag het shirt voor de zekerheid. Het kan wel zijn dat een shirt in een grotere maat niet meer beschikbaar is. Deze zullen we dan uiteraard voor je gaan bestellen. Dit duurt wel enkele weken.

Wat puntjes op 1 rij:
- Verkoop 25/9 van 12 tot 14 uur aan de aparte tafel
- Betalen kan alleen cashless
- Geen shirt besteld en ook niet meer op voorraad? Bestel dan online op 25/9 
- Op de verkooptafel liggen ook:
* bitjes
* zeempjes
* tape
* fluitjes
* HVB-trainingspakken -> pas een trainingspak en bestel deze gelijk online!

Graag tot zaterdag! - De sponsorcommissie - 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws