header12.png header11.png header8.png header5.png header6.png header13.png header4.png header1.png header9.png header7.png header2.png header14.png header3.png header10.png header15.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Geslaagd MiniCuptoernooi

12-12-2014
Nieuwsafbeelding
Geslaagd Minicup-toernooi gaat op herhaling

Het onderling Minicuptoernooi voor de senioren zit erop! En het was zeer geslaagd. 35 sportieve leden en ouders gingen de onderlinge strijd aan op 3 veldjes. In totaal werden 4 speelrondes gespeeld waarbij je bij elke speelronde in een ander team zat. Zo leer je iedereen gelijk beter kennen.

Aan het eind van het toernooi werden de winnaars bekend gemaakt:
- Natascha Rieff ging er bij de dames vandoor met de meeste punten en nam een flesje kerstwijn in ontvangt.
- Jan Paul Lommerse, die op de hielen gevolgd werd door mede teamgenoot Willem Timmermans, sleepte namens de heren de wisselbokaal binnen.

Na de prijsuitreiking werden Rob en Erna Harkema en Peter Endenburg terecht in het zonnetje gezet.  Onder luid applaus kregen deze top vrijwillligers een  kerstpakket uitgereikt. 

Tijd om na te genieten met een drankje en een heerlijk sateetje. Dit met de belofte dat het toernooi dit seizoen nog een keer herhaald wordt. Alle vrijwilligers die geholpen hebben met de MiniCup: Dank jullie wel


Reacties

Wieke Schweers
Zeer geslaagd ! Bedankt voor de organisatie 👍
Yolinde Pieters
Heel leuk!!

Reageer op het nieuws