header14.png header15.png header2.png header10.png header4.png header8.png header13.png header6.png header7.png header9.png header12.png header5.png header11.png header1.png header3.png

ABS Autoherstel de Haan sponsort HVB

22-8-2015
Vanochtend, zaterdag 22 augustus, schudden Pieter Jongenotter (ABS Autoherstel de Haan) en Wolter Manders (HVB) elkaar de hand.

En dat was niet voor de 1e keer. ABS Autoherstel de Haan was afgelopen 3 jaar al sponsor van HVB en blijft ook komende 3 seizoenen sponsor van HVB. MB1, MB2 en MC1 worden door de Haan van shirts voorzien.

ABS Autoherstel de Haan is een begrip in de regio; de vele klanten waarderen de service, het vakmanschap en de kwaliteit. En dat vertaalt zich in een terechte score van een 8,8 in het klanttevredenheidsonderzoek. Ook HVB is een begrip geworden, telde bij het vorige sponsorcontract HVB nog 375 leden, inmiddels kan ABS Autoherstel de Haan zich sponsor noemen van een vereniging met meer dan 500 leden.

Plannen zijn er de komende 3 jaren genoeg voor de samenwerking, te beginnen met een catwalk op vrijdag 28 augustus om 19:30 uur bij HVB. De door ABS de Haan gesponsorde teams MB1, MB2 en MC1 staan dan in de spotlights.

Kijk voor meer informatie van ABS Autoherstel de Haan op de website.
Of bezoek de facebookpagina . Hier vind u regelmatig acties..

Martijn Kruijt
Dat is goed nieuws! Bedankt Pieter en Marian!
Karlijn Slings
Leuk