header14.png header11.png header13.png header9.png header1.png header3.png header2.png header8.png header12.png header6.png header7.png header4.png header15.png header10.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

HVB Bedankt!

26-6-2023
 
HVB Bedankt!

Wat is het mooi om na een heel jaar hockeyen de finale van het NK te mogen spelen met Victoria JO18-1. Hier droom je vanaf jongs af aan al van en dat het dan echt uit komt is het mooiste dat je kan wensen. 

Hoe mooi is het dan ook als je daar staat en de hele tribune zit vol met supporters. Voor m’n gevoel was de helft van al dat publiek uit Bleiswijk. Daar ben ik als oud hvb’er natuurlijk echt heel blij mee en mega trots op. Ik wil daarom ook alle mensen van HVB die er waren heel erg bedanken voor alle support. 

Wat was het een spannende wedstrijd zeg. En dan ook nog scoren in de finale. wat kan je nog meer wensen. Oh ja, een gouden medaille. helaas zat dat er niet in, maar wat maakte jullie als supporters veel geluid zeg. De schreeuwen die ik toen hoorde na mijn goal ga ik nooit meer vergeten. 

Nogmaals bedankt voor alle support en hopelijk zie ik veel van jullie volgend jaar weer bij de nk finale en dan zullen we (Job en ik) alles op alles zetten om wel met goud naar huis te gaan. 

Gr. Ilja Verschoor.

Reacties

Patricia van den Kieboom-van der Burgh
Topper! 👏🏼
Denise van Spall
Super Ilja!

Reageer op het nieuws