header5.png header2.png header8.png header12.png header1.png header4.png header13.png header15.png header7.png header10.png header14.png header9.png header11.png header3.png header6.png

Hockeytrainingen tijdens zomerperiode

16-6-2016

Einde seizoen? Dat dacht ik niet!

Baal je er ook zo van dat de wedstrijden voorbij zijn en de trainingen zijn gestopt?

Dan heeft Tactic Coaching voor jou de oplossing! Tijdens de zomer kan je op Hockeyvereniging Bleiswijk voor slechts €25 onbeperkt 2 dagen in de week lekker door blijven trainen. De trainingen vinden plaats op Donderdag en Zaterdag tussen 14:00-20:00 en zijn exclusief voor leden (F/E/D/C/B/A) van HVB.

Je krijgt goede training van een ervaren trainer. Alle technieken die je nog zou willen leren of bijspijkeren kan je tijdens deze trainingen oefenen. Je kunt met een groepje aanmelden of individueel. Tactic Coaching zal op basis van leeftijd en niveau vervolgens een groepsindeling maken.

Trainingsdata:

27 Juni t/m 21 Augustus.

De tijden met indelingen zullen op maandag 27 juni gepubliceerd worden op de website van HVB.

Schrijf je snel in en stuur een mail naar
boris@tactic-coaching.nl.

Tot snel,