header15.png header11.png header2.png header1.png header9.png header14.png header4.png header5.png header7.png header13.png header8.png header6.png header10.png header3.png header12.png

22 sep G hockeyers

Wedstrijdtafel jongste jeugd afgeschaft

1-3-2014

Wedstrijdtafel op zaterdagochtend afgeschaft.

Na een positieve pilot tijdens de midwintercompetitie van de F- en 1e jaars E-jeugd is besloten om de derde periode door te gaan zonder (fysieke) wedstrijdtafel.

Hierdoor is de gang van zaken veranderd. Het barhoofd krijgt persoonlijk een infomail met daarin alle informatie en instructies.

Wat merkt u als coach hiervan?

·        Aanmelden doet u bij de bar.

·        De gast- en thuis coach ontvangen beide 2 gele koffie/thee munten

·        Materialen voor afzetten van het veld (gekleurde doppen/ cirkelflappen) ontvangt/ retourneert u bij de bar.

·        Wedstrijdballen en fluitjes heeft u ontvangen en worden niet meer verstrekt.

Wat merkt u als spelleider hiervan?

·        Aanmelden doet u bij de bar

·        U ontvangt hier 1 blauwe consumptiemunt

·        De coach heeft indien nodig een fluit te leen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ze aan Alette Schot hvb.coordinator.meisjes.f@gmail.com