header1.png header12.png header9.png header4.png header11.png header3.png header15.png header14.png header8.png header6.png header10.png header2.png header7.png header5.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

BBQ-en of gourmetten?

Het is een goed gebruik dat het einde van het seizoen gezamenlijk wordt afgesloten met een team BBQ, of dat de eerste seizoenshelft in de winterstop wordt geëvalueerd tijdens een team gourmet.

In samenwerking met onze sponsor Keurslagerij de With zijn speciale pakketten samengesteld. Top kwaliteit vlees voor een zeer aantrekkelijke prijs. En ook alle toebehoren kun je eenvoudig bestellen. met de speciale HVB bestellijst. Geef de aantallen aan en mail de bestelling minimaal 3 dagen van te voren naar Slagerij de With.

Op de club zijn geen BBQs beschikbaar, deze kun je ook bij Slagerij De With verkrijgen maar vergeet hem niet even schoon te maken na gebruik.

Om te voorkomen dat je achter het net vist of voor een dicht clubhuis staat willen we je vragen om met het volgende rekening te houden:

 

  • Geef aan [email protected] door dat je een BBQ / Slotactiviteit wil organiseren Wij zorgen ervoor dat, als er plek is, het in de agenda geplaatst wordt en je een bestellijst krijgt. Als het clubhuis dicht is krijg je te horen wanneer je de sleutels/baretui kunt afhalen. 
  • In de zomerweekenden is de vraag naar een BBQ-plekje groot. Om zoveel mogelijk teams de mogelijkheid te geven kan het zijn dat er meer dan 1 team bij HVB bbq-ed. Extra gezellig dus
  • Wat patatjes bij je BBQ? Een zak patat mag je meenemen en bij HVB afbakken.
  • Frisdrank zelf meenemen is helaas niet toegestaan. Wil je een drankje? Dan kun je deze uiteraard kopen in onze kantine. Dit kan per blikje of per fles
  • Het clubhuis en het terras ruim je na afloop netjes op. 
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugbrengen van de BBQ-s

Veel plezier met je team BBQ of Gourmet

Klik hier voor de BBQ Bestellijst