header4.png header12.png header14.png header13.png header11.png header6.png header7.png header8.png header15.png header10.png header3.png header1.png header2.png header9.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Einde seizoen en dan BBQ-en?

Na de laatste wedstrijd met je team het seizoen met een BBQ feestelijk afsluiten op HVB? Dat kan!

Schrijf je team in via [email protected]


UPDATE:

17 juni (Jongste Jeugd): Er is nog plek voor teams!Het is een goed gebruik dat het einde van het seizoen gezamenlijk wordt afgesloten met een team-BBQ. En uiteraard zijn ouders ook welkom! Zij maken het team immers mede mogelijk. De barbecue betaal je met je team, HVB zorgt voor barpersoneel, ranja en frietjes!

Ook voor 2023 hebben we weer mooie afspraken kunnen maken met onze sponsor Keurslagerij de With. Als je vermeldt dat het voor HVB is (en je het ook bij ons laat afleveren) krijg je 15% korting op het kinder- / volwassenen BBQ-pakket* met topkwaliteit vlees en gratis een gas-BBQ te leen. Vergeet hem alleen niet even schoon te maken na gebruik. Ook alle toebehoren (salades etc.) kun je eenvoudig bestellen. HVB heeft geen borden en bestek. Neem deze dus zelf mee!

Wil je er iets anders bij eten? Neem het gerust mee. Uitgezonderd frituur en drinken; ranja krijg je van ons en de bar is open!


 

Om het enigszins te verdelen hebben we de volgende data gepland:

3 en 10 juni:  O12 t/m O18 van 15.00-21.00

17 juni : Jongste Jeugd van 15.00-19.00

bij grote aanloop is 1 juli ook beschikbaar


  •  Geef aan [email protected] door dat je met je team wil BBQ-en. Wij zorgen ervoor dat het in de agenda geplaatst wordt en je verzekerd bent van een tafel en frietjes.
  • Wat je zelf verder aan eten meeneemt is prima (uitgezonderd frituur), maar drinken zelf meenemen is helaas niet toegestaan. Ranja krijg je van ons en de bar is open!
  • HVB heeft geen borden en bestek, neem deze dus zelf mee.
  • We verwachten wel dat per team minstens 1 verantwoordelijke ouder / trainer / coach er de hele tijd bij is.


*Kinderpakket (<12jr) à €3,80: 1 kipsate, 1 hamburger, 1 barbecueworst
Volwassenenpakket à €6,60: 2 kipsate, 1 hamburger, 1 barbecueworst, 1 Italiaanse kipfilet


Veel plezier met je team-BBQ!