header9.png header12.png header10.png header2.png header6.png header1.png header7.png header11.png header13.png header15.png header8.png header3.png header5.png header14.png header4.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Donderdag: Bitjes Hapavond!!

24-3-2015
Nieuwsafbeelding
Happen donderdagavond 26 maart.

Update: Je kunt vooraf aanmelden maar ook op de avond zelf inlopen is mogelijk en je kunt dan ook contant of met pin betalen.

Lees de flyer welk bitje voor jou geschikt is en meld je aan via: https://shop.gebit.nl , je ontvangt een bevestiging met meer info.

Bitjes al vanaf Euro 40,-.

Kindergebit, wisselen of een beugel? Zie voor info www.gebit.nl

In samenwerking met Tandarts Van der Zwet

Bitje of geen bitje? 
Die vraag is verleden tijd! Vanaf 1 juli 2015 is het dragen van een bitje verplicht gesteld door de KNHB. Net als scheenbeschermers en een hockeystick is een bitje dan een onderdeel van je hockey-uitrusting.

Op maat gemaakt bitje of een bitje uit de sportwinkel?
Dat is je eigen keuze maar als je dan toch toe bent aan een nieuw bitje is het goed te kijken naar de mogelijkheden. Op maat gemaakte bitjes zitten beter en geven hele goede bescherming.

Hap dag op 26 maart 18:30 – 20:30 uur
Op donderdagavond 26 maart van 18:30 – 20:30 uur, organiseert HVB samen met de Bleiswijkse tandarts Van der Zwet en SPTLgebitsbeschermers de eerste Bleiswijkse HAP DAG. Vanaf Euro 40,- heb je dan een op maat gemaakt bitje waarvoor je in het clubhuis komt happen.

Vragen?
Veel vragen worden beantwoord in de bijlage, bijvoorbeeld over bitjes, beugels en het wisselen. Meer weten? Kijk op www.gebit.nl of https://shop.gebit.nl voor informatie een aanmelding vooraf.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws