header2.png header12.png header15.png header13.png header14.png header4.png header9.png header11.png header6.png header5.png header8.png header1.png header10.png header7.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Help Stichting Bont, koop wijn.

26-4-2015
Nieuwsafbeelding
Sinds 2009 biedt Stichting BONT speciale begeleiding door studenten aan jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking tussen de 12 en 25 jaar om een (sociaal) isolement te voorkomen. Hierbij vormen verschillende activiteiten in clubverband het bindmiddel tussen de werelden van de jongeren en de studentbegeleiders.

BONT is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die zo'n 280 activiteiten per jaar succesvol organiseert voor haar huidige 65 jongeren. Het succes van BONT blijkt uit het feit dat jongeren zelfstandiger worden en dus minder (individuele) begeleiding nodig hebben, meer zelfvertrouwen hebben en dat de studentenmaatschappij betrokken raakt in een voor hen anders volledig onbekende wereld.
BONT droomt echter verder in de vorm van een eigen pand midden in Rotterdam! Hierin komt een woonvoorziening voor ongeveer 10 jongeren met een verstandelijke beperking, ruimte voor zinvolle werkplekken, logeren en een BONT Clubhuis. 

Het realiseren van deze droom kunnen wij niet alleen. "Helpt u mee?" 

In de aanloop naar een eigen BONT pand is er meer dan genoeg reden om met familie, vrienden en kennissen het glas te heffen. Hierom heeft BONT momenteel een geweldige wijnactie, waarvan alle opbrengsten naar het BONT pand gaan! Dus heft het glas met vrienden, proost met de familie, geef het collega's cadeau en ga met een flesje langs bij de buren, en steun Stichting BONT. Kijk op www.bontdroomt.nl om de BONThuiswijn te bestellen. Indien gewenst regelt Hildo Dik de aflevering aan huis.

Reacties

Sabrina van der Burg
Zeer mooi initiatief en de wijn is heerlijk!

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws