header5.png header3.png header14.png header8.png header12.png header1.png header6.png header2.png header13.png header7.png header11.png header4.png header15.png header10.png header9.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Grote Clubactie van start vanaf 24 september

16-9-2022
Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar doet HVB mee aan de Grote Clubactie. 80% van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat direct naar de club. Met dit geld kunnen bijvoorbeeld nieuwe materialen worden gekocht of worden er activiteiten georganiseerd. 

Voor elke 5 loten die worden verkocht krijgen de kinderen na afloop van de actie van HVB een knipkaart die aan de bar in ons clubhuis kan worden besteed. Op de website van de Grote Clubactie zie je op welke manier je loten kunt verkopen voor de club. 
Alle spelers uit de F, E en D teams ontvangen komende week op de training hun persoonlijke verkoopboekje. Aan deze teams is ook een mail gestuurd met nadere informatie.

Knipkaarten Grote Clubactie 2021
Vorig jaar hebben heel veel kinderen zich ingezet voor de lotenverkoop. Komende week tijdens de training worden de door hun verdiende knipkaarten uitgedeeld. Omdat ze er erg lang op de knipkaarten hebben moeten wachten is het saldo op de knipkaarten per 5 loten verhoogd naar € 1,20.

Heb je geen boekje ontvangen, wil je graag loten kopen of heb je andere vragen? Mail naar [email protected]