header1.png header5.png header10.png header3.png header8.png header2.png header14.png header11.png header7.png header6.png header12.png header9.png header13.png header4.png header15.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Start trainingen 24 Augustus

21-8-2015
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
 
Zoals aangegeven in de email van 4 juli, starten de trainingen voor alle teams vanaf 24 Augustus.

Als lijncoordinatoren zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om voor alle teams coaches en trainers te benaderen.

Ieder jaar is dat weer een hele puzzel. Bij het inplannen van trainingen  dient namelijk rekening te worden gehouden met beschikbaarheid van  trainers, veldcapaciteit, schooltijden en bedtijden.

Door in te loggen in de HVB website of op de HVB-LISA app, kan je de  trainingstijden checken van je team en kan je kijken of de trainers en  coaches al bekend zijn. Indien er nog geen trainer of coach bij je team  staat, dan betekent dat, dat de club nog in overleg is over de  invulling. Uiteindelijk hopen we allemaal dat eind augustus alle  openstaande vacatures ingevuld zijn.

Over trainingstijden kan  helaas niet gediscussieerd worden. De tijden zijn in nauw overleg met de trainers vastgesteld en door de groei van de vereniging zitten  praktisch alle avonden tussen 18:00-20:30 tjokvol. Bij schuiven van 1  team, dienen andere teams ook te verschuiven. Het kan nog wel gebeuren  dat er enkele trainingstijden in de komende weken toch aangepast dienen  te worden in verband met beschikbaarheid van de trainers.

Nog een opmerking voor de trainers en coaches van het afgelopen seizoen en  nieuwe vrijwilligers. Indien je jezelf nog niet ingedeeld ziet staan op  een team, maar wel graag zou willen coachen of training geven, geef dat  dan ajb nog even aan via
[email protected] .

Als club doen we onze uiterste best om iedereen te polsen, maar helaas  gebeurt het toch soms, dat er iemand gemist wordt. Dat is dan niet met  opzet. Iedere vrijwilliger binnen HVB is waardevol en willen we proberen een plek te geven.

Heel veel success met de eerste trainingen !
 

Groet,
De lijncoordinatoren, Marcel, Joep, Peter, Chantal, Patricia, Roel, Sandor, Harry, Martijn en Tim