header3.png header11.png header7.png header5.png header12.png header8.png header1.png header13.png header4.png header9.png header2.png header10.png header14.png header15.png header6.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

NK Hockeytechniek: Geef je op!

22-9-2015
Nieuwsafbeelding
Nederlandse Kampioenschappen Hockeytechniek: geef je op!

Van 18 oktober t/m 30 oktober vinden weer de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen hockeytechniek plaats. Met een team tophockeyers en toptrainers van Hockeyschool Panasj gaat het NK Hockeytechniek op zoek naar dé technische talenten van 2015! 

Kinderen van 6 t/m 13 jaar kunnen zich via www.nkhockeytechniek.nl opgeven voor het NK. Er wordt een fantastische leerzame dag georganiseerd waar de crew met uitgebreide oefeningen de kinderen nieuwe dingen zal leren met de focus op techniek.

De voorronde voor onze regio vindt dit jaar plaats in de herfstvakantie op Hockeyclub Rotterdam. De jury zal de gehele dag de kinderen beoordelen op leergierigheid en techniek. De kinderen met de hoogste scores worden geselecteerd voor de  finaledag op 15 november 2015 op HDM in Den Haag en maken hierdoor kans op de titel Nederlands Kampioen Hockey Techniek 2015!

De aanmeldingen gaan keihard dus wees er snel bij!  www.nkhockeytechniek.nl/inschrijven

Reacties

Tes de Slegte
Oké 👍👍

Reageer op het nieuws