header12.png header3.png header6.png header4.png header5.png header15.png header10.png header8.png header7.png header11.png header2.png header9.png header1.png header13.png header14.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Sportactiviteit & Respect: Het begint bij jou

19-11-2015
 

Met ingang van dit seizoen heeft de KNHB een nieuwe slogan voor de nieuwe Sportactiviteit &Respect campagne: Het begint bij jou!

Onze Sportiviteit & Respect ambassadeurs, internationals Billy Bakker en Eva de Goede, weten als geen ander hoe hoog de strijd op kan lopen tijdens een wedstrijd. Billy en Eva weten ook dat je zelf altijd een keuze hebt in hoe je reageert. Laat je je meeslepen door alle emoties of weet je te relativeren en je hoofd koel te houden? 

Hockey is de mooiste sport die er is, dat willen we natuurlijk ook allemaal graag zo houden. Helaas merkt de KNHB dat met winst en verlies steeds vaker onsportief gedrag wordt getoond. Met een mooi en inspirerend filmpje wil de KNHB laten zien wat Sportiviteit & Respect inhoudt. Maar we willen vooral laten zien dat iedereen zelf verantwoordelijk is om de hockey leuk te houden, kortom: 


Het begint bij jou

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws