header6.png header13.png header9.png header8.png header4.png header15.png header2.png header11.png header14.png header5.png header12.png header10.png header1.png header7.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

G-Hockeyers winnen Hudito toernooi in Delft

1-2-2016
Nieuwsafbeelding
-HVB G-Hockeyers winnen Hudito toernooi in Delft  -

Afgelopen zondag hebben 8 spelers van het G-Hockey team een prachtige prestatie geleverd. Werden ze vorige jaar in het zelfde toernooi nog 5e in hun poule. Dit keer werd er flink gewonnen door deze kanjers en kon de eerste plaats in de wacht worden gesleept. De mooie beker kon hun dus niet ontgaan.

De spelers zijn nog niet zo lang bezig, maar maken een goede ontwikkeling door. De G-hockeyers staan nu dan ook 2e in de competitie. Het enige dat nu nog ontbreekt zijn nog een paar jongens erbij. De enige jongen in het elftal, Thimo, vind het geweldig om te spelen met al die dames, maar een paar stoere gasten erbij zou hij wel erg cool vinden, zo kregen wij te horen. Welnu, hierbij, Thimo. Meer info op de HVB site: https://www.hvbleiswijk.nl bij aangepast hockey.

Op de foto de kampioenen v.l.n.r.: Thimo Groenenberg, Angelina Bogovac,  Amber Koudstaal, Willemijn Wassenaar, Marlies Kraaijenbrink, Charlotte van der Molen, Esmee Hollestelle (de aanvoerder van het team met de beker) en Anouk van der Meer.

foto: Slobodan Bogovac.

Reacties

Wolter Manders
wauw! Wat een fantastische prestatie. Top gedaan. Als voorzitter erg trots op jullie!
Lex Koudstaal
dankjewel Wolter
Marije de Bie
Gefeliciteerd!
Arjen van der Burg
Echt te gek. super
Wieke Schweers
De G van GRANDIOOS ‼️ En van Gefeliciteerd, uiteraard 👍
Petra van Nuland
geweldig!!!

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws