header3.png header1.png header8.png header4.png header12.png header7.png header5.png header6.png header2.png header10.png header13.png header15.png header9.png header14.png header11.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

In the Spotlight: Vacature Wedstrijdsecretaris JJ

3-5-2016
Nieuwsafbeelding
Wil jij een team, coach, trainer, vrijwilliger etc 'In the Spotlight' zetten? Stuur dan een berichtje met foto naar [email protected]

Deze week 'In the Spotlight'
Karolijn Dulfer, zij zoekt een opvolger voor
het wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd


Drie jaar lang heb ik met veel plezier het wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd onder mijn hoede gehad. Erg leuk om te doen en het meeste werk kun je zelfstandig thuis doen. Het werk kent natuurlijk zijn pieken en dalen maar je bent er zo'n 2 uur per week mee bezig.

Natuurlijk zorg ik voor een goede overdracht en help ik in de beginperiode nog mee. Mocht je vragen hebben aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen. Op 31 mei is er een jaarvergadering van de wedstrijdsecretarissen JJ bij Zoetermeer. Dat zou al bijvoorbeeld een mooi moment kunnen zijn om samen heen te gaan.

In de bijlage kun je lezen wat de functie inhoudt. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met me op te nemen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws