header4.png header11.png header10.png header12.png header3.png header15.png header7.png header2.png header14.png header1.png header9.png header5.png header8.png header6.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

HVB Kerstdiner Wijndoos (18+)

26-11-2022
Nieuwsafbeelding
Beste ouders, leden (18+),

Al enkele jaren levert Wijnvriend.com de huiswijnen aan HVB en denkt Peter de Beer mee bij het schenken van speciale wijnen bij evenementen. Ook voor de komende feestdagen is door Peter met zorg een wijndoos samengesteld. Bij deze presenteren we je de HVB Kerstdiner Wijndoos. Bestellingen, vragen en vragen voor op een maat gemaakt wijnvoorstel voor je diner kun je sturen naar [email protected]

Als sponsorcommissie wensen we je alvast heel mooie feestdagen toe! 

KERSTDINER WIJNDOOS

Een met zorg samengestelde doos met heerlijke topwijnen voor bij het Kerstdiner;

1 x bubbels, 2 x wit, 2 x rood en 1 x dessertwijn

Speciale HVB prijs € 65

Wijnvriend kan ook wijnen op maat verzorgen bij de gerechten die je gaat maken; stuur je menu naar [email protected] en Peter maakt een passend voorstel.

 

Aperitief: Cava Parato Brut reserva

Licht geelgroen uiterlijk met constante en fijne bubbels. Jonge, zuivere geur van frisse groene appel, peer en druif en een gisttoets. In de smaak groene kruiden, citrus en rijpe ananas met een middenhoge zuurgraad. Deze zorgt voor een verkwikkende, mooi droge afdronk.

Wit: Domaine de la Verpaille – Macon Villages vieilles vignes

Een heerlijke, pure Chardonnay met levendig fruit en zachte hazelnoot aroma's in de neus. Krachtig en uiterst geconcentreerd van smaak met het rijke 'vetje' van de Bourgogne. Zuiver, vol minerale rijkdom, finesse en grip. Met een uitzonderlijke frisheid en lengte.

Rood: Orlando Contucci Ponno - Montepulciano d’Abruzzo ‘Rubiolo’

Een dijk van een wijn met rijp rood fruit in geur en smaak. Daarnaast bezit de wijn een subtiele kruidigheid. De Italiaanse Montepulciano druif geeft zijn ware identiteit in deze wijn als maaltijdbegeleider met flink wat kracht in de afdronk.

Dessert: Domaine Horgelus – Le Bal des Papillons

Laat geoogste wijn van 60% Gros Manseng en 40% Petit Manseng. Deze wijn geeft tonen van honing, perziken op siroop, mandarijn en ananas. In de smaak zijn de prachtige zoete tonen mooi in balans met de frisse zuren.

 

Deze "Kerstdiner wijndoos” is te bestellen via [email protected] of via whatsapp op 06-13454104

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws