header1.png header10.png header11.png header7.png header13.png header6.png header3.png header12.png header2.png header5.png header4.png header15.png header9.png header14.png header8.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Neon Hockey

20-12-2022
Nieuwsafbeelding

Beste ouders en meiden van MO12 en MO14,

 

We beginnen 2023 spectaculair! Speciaal voor de spelers van MO12 en MO14 wordt er op 14 januari 2023 door HVB Heren 1 een stoere "Glow in the dark”-neon clinic gegeven.

Er wordt een aantrekkelijke training gegeven met tips en tricks door onze H1 helden en om alle nieuwe tricks in de praktijk uit te oefenen speel je een wedstrijdje in een ‘Glow in the dark’ zaal.  Een ervaring die je lang zal herinneren.

Iedereen wordt ontvangen door de ‘Glow’-jongens van Heren 1. We starten om ca 16.45 uur. Om 17 uur start de eerste clinic. De avond zal rond 20.00 uur eindigen. De "Glow in the dark” - locatie is Breugem aan de Petuniaweg 14 in Bleiswijk.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per speler € 2,50. Inschrijven kan van 19 december tot 12 januari 2023 via de Lisa app. Via de coaches krijg je een betaalverzoek en is je inschrijving definitief. Er wordt gezorgd voor drinken en een hapje.

Kom in witte kleding met neon-accessoires. Op locatie staan onze schmink specialisten klaar, maar dat kun je natuurlijk ook zelf thuis al doen.

Ouders zijn ook welkom voor een hapje en een drankje. Dit kunnen jullie in het opmerkingenveld aan geven.

Zaalhockey is sowieso een superleuke hockey-variant en met deze clinic willen we het zaalseizoen extra goed benutten. Je kunt lekker oefenen met anderen en het wordt ook nog een gezellige avond! Doe je mee?

We hopen je te zien op 14 januari!

 

HVB activiteitencommissie

Mellanie, Sandra, Nathalie, Sheila en Denise

Reacties

Denise van Spall
Voor vragen of allergieën kunnen jullie een mail sturen naar [email protected]
Denise van Spall

Reageer op het nieuws