header1.png header12.png header13.png header3.png header7.png header2.png header5.png header9.png header4.png header14.png header11.png header6.png header8.png header10.png header15.png

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
13:30 Uit JD1 Noordwijk JD3
15:45 Uit MB2 L.S.C. ALECTO MB5

De wereldbeker komt naar HVB

9-5-2014

Ga met de wereldbeker op de foto en voel je een kampioen!

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 vindt de Rabobank Hockey World Cup 2014 plaats. De beste hockeyteams van de wereld strijden dan om de wereldtitel. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn als op 14 juni de Oranje hockeyvrouwen en op 15 juni de hockeymannen juichend de wereldbeker in de lucht houden?

De wereldbeker komt naar HVB

Om je dat kampioensgevoel voor te kunnen stellen geven wij jullie als echte hockeyfans de unieke kans om met de wereldbeker op de foto te gaan. Op zaterdag 24 mei komt de wereldbeker naar onze vereniging en kun jij je alvast een echte kampioen voelen. Tussen 10.00 en 12.00 uur ben jij van harte welkom om,  bijvoorbeeld samen met jouw team, met de echte wereldbeker op de foto te gaan.

Noteer deze datum dus direct in jouw agenda, want dit is een kans die je niet mag missen!