header8.png header4.png header12.png header14.png header3.png header9.png header11.png header15.png header10.png header6.png header7.png header1.png header2.png header13.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Gezocht: hockeyers voor veteranenteam van Bleiswijk

11-10-2016
Nieuwsafbeelding

Bij HVBleiswijk spelen wij sinds dit seizoen met twee veteranen teams. Na de sportieve inspanning is ook de derde helft een belangrijk en gezellig onderdeel van de wedstrijd. Om de veteranenteams van voldoende spelers te voorzien, zijn wij op zoek naar nieuwe spelers.

 

Wij zoeken 45-plussers die of al hockeyen of (na lange tijd) weer willen beginnen. We spelen 20 wedstrijden per seizoen en streven ernaar het team voldoende groot te maken dat niet iedereen iedere wedstrijd hoeft te spelen.

We hebben het liefst spelers die elke week kunnen, maar er bestaat ook een mogelijkheid tot een parttime lidmaatschap. Dit houdt in dat je mee kunt trainen en slechts de helft van het aantal wedstrijden hockeyt.

 

Heb je nog nooit gehockeyd, maar ben je wel sportief en heb je dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om te zien of het spelletje iets voor jou is.

Iedere donderdagavond vanaf 20:30 uur kun je deelnemen aan de training. Uiteraard is dit niet verplicht, maar wel aan te raden en gezellig!

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Patricia van den Kieboom, via [email protected] of 06-41016269